Vrijwilligers Battle4kids

Hans Bijloo

 


Mijn naam is Hans Bijloo en ik ben mede eigenaar van Sterkmerk en een recent nieuw bedrijf hoeeenkoeeenhangt.nl Ik zet een deel van mijn tijd, kennis en kunde graag in voor een maatschappelijk (goed) doel. Ik werd in 2014 benaderd door Erik Hofmans met de vraag of ik het visuele gedeelte voor het Battle4Kids Dance event voor mijn rekening wilde nemen.Ik heb in mijn nabije omgeving meegemaakt wat voor een effect epilepsie op een mensenleven kan hebben en draag daarom graag mijn steentje bij. Tijdens de 1e editie van dit prachtige evenement heb ik ervaren wat een leuke en gedreven groep vrijwilligers Battle4kids mogelijk maakt. Ik verwacht dan ook dat via Battle4kids nog veel geld voor voor diverse doelen gaat ophalen.

 

José van Eck

Met dankbaarheid en trots stel ik mezelf heel graag voor!

Zo begon het....

"Beste Erik, via FB per toeval kennis gemaakt met jouw stichting. Wat 'n prachtig initiatief. Spreekt mij erg aan, ook omdat ik zelf moeder ben van een prachtdochter van 9 jaar, die tgv extreme vroeggeboorte helaas meervoudige beperkingen heeft, waaronder ook epilepsie. Daarbij heb ik al langer de wens om deel uit te kunnen/mogen maken van een goed doel voor (chronisch) zieke/beperkte kinderen. Graag zou ik dan ook in contact komen met je om te horen of en zoja wat ik zou kunnen betekenen voor jou/jullie en al die kinderen. Hoor dan ook graag van je!
Vriendelijke groet, José van Eck"

De volgende dag al een enthousiaste mail terug van Erik en inmiddels zet ik me al maanden met heel veel plezier in voor deze prachtige Stichting. De afgelopen maanden veel bezig geweest met onder andere het up to date brengen/houden van de website, meedenken over sponsoring, PR enzovoort....

Ik beschouw Battle4kids als 'mijn 2e kindje' en word met de dag enthousiaster en hoop hier nog heel lang mijn bijdrage te kunnen/mogen leveren!

 

Ruben Geuzinge

"Mijn naam is Ruben Geuzinge van Comencis, een full service reclamebureau in Zutphen. Via de Zutphense Uitdaging ben ik in contact gekomen met Battle4Kids voor promotie van hun dancefeest. Met mijn werk gebruik ik de kracht om vraag en aanbod aan elkaar te verbinden. Elke vorm van reclame moet immers rendement op leveren.

Ik leerde een warme organisatie kennen voor een goed doel. Gepassioneerde mensen die graag het verschil willen maken en dit met een goed hart willen uitdragen.

Inmiddels voel ik mij betrokken bij hun verhaal en probeer ik te ondersteunen met creativiteit, marketing en verschillende media uitingen. Mensen moeten immers wel horen wat voor goed werk ze doen.”

 

Mark Hoffman

Ik ben Marc Hoffman. Sinds 2012 ben ik actief als Obstacle runner. Bij veel obstacle runs die ik liep kwam ik mensen met een beperking tegen. Zij waren voor mij de inspiratie om me in te schrijven als buddy voor de Buddy run. Na dat ik de eerste Buddy run had voor gelopen en als buddy over het helden parcours had gedaan was ik fan. Ik had veel mooie runs gelopen maar de 2km over het helden parcours was toch een echt een hoogtepunt. Na de buddy run vroeg Erik of ik wilde helpen met het parcours voor aankomende edities. Na zo'n mooie ervaring hoefde ik niet lang na te denken en wil graag met mijn ervaring als obstacle runner een mooi en uitdagend parcours uitzetten voor iedere deelnemer.

 

Adrie Hofmans

Als Opa van 4 prachtige kleinkinderen wil ik graag wat terug doen voor de maatschappij. Daarom heb ik besloten mijn spaarzame tijd in mijn pensioenjaren toch paar uurtjes vrij te maken voor deze prachtige stichting en hand en spandiensten te gaan verrichten. Het motto is "alle kleine beetjes helpen".

 

Patricia Landman-Janssen

Hallo, ik ben (kinder)fysiotherapeut in Warnsveld en ik ken Erik en Sem van de fysiotherapie en van een gezamenlijke oppas.

Ik werk in Warnsveld in een particuliere praktijk met meerdere collega’s. Ook werk ik 2 ochtenden op de Anneflokstraschool in Zutphen. Dit is een cluster 3 school waar kinderen met een beperking naar school gaan van 4 tot 20 jaar.

Ik ga de coördinatie van het helden parcours doen samen met de gymdocent van de Anneflokstra school, Anne ten Have.

Ik hoop dat het een groot succes gaat worden en wil hier graag mijn steentje aan bijdragen.

 

Ad van Loon

Hallo beste lezer,
Mijn naam is Ad van Loon en ik wil mij graag even voorstellen. In het verleden heb ik mij veel bezig gehouden met veiligheid, en dan veiligheid in de meest brede zin van het woord. In 1985 ben ik als vrijwilliger begonnen bij een vrijwillige gemeentelijke brandweer. Ik heb daarna van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. Preventie en risicobeheersing waren mijn specialiteit.  Ik heb als leidinggevende bij meerder kleine maar ook grote evenementen deelgenomen op het onderdeel veiligheid. Erik ken ik vanuit een gemeenschappelijke werkgever. Toen Erik mij vroeg om als vrijwilliger mee te willen werken aan de Buddyrun, op het gebied van veiligheid, heb ik hierover niet lang moeten nadenken. De organisatie Battle4kids was mij bekend en het leek mij een fantastische uitdaging om deel te mogen nemen aan deze uitdaging. Als hoofd veiligheid hoop ik mijn ervaring, kennis en vaardigheden in te kunnen zetten voor de Buddyrun op 7 juli 2018. Met alle vrijwilligers die er op dit moment al zijn, en met die er nog gaan komen, kunnen wij dit evenement gezamenlijk tot een GROOT succes maken.
 

Cindy Lourens

Mijn naam is Cindy Lourens en ik ben grafisch vormgever. Erik sprak mij aan via LinkedIn en zei dat er vrijwilligers gezocht werden om onder andere de website van de Buddy Run up to date te houden. Na een motiverend verhaal van zijn kant ben ik ingestapt in dit web vol enthousiaste mensen.

 

Yanick Nagtegaal

Ik ben 25 jaar oud en ik kom uit Warnsveld. Als grafisch vormgever/webdesigner ben ik door Erik Hofmans gevraagd om mij aan te sluiten bij het vrijwilligerskorps van Battle4kids. Ik zet me vooral in op het gebied van vormgeven van flyers, posters en ik onderhoud de website www.battle4kids.nl. Voor zo'n prachtige stichting zet ik me graag in! Zelf ben ik werkzaam bij Avancé Communicatie. Dit bedrijf heeft aan het aftrap gestaan van dit geweldige inititiatief en heeft daarom en nog steeds veel betekent voor de stichting.

 

Susan Oudbier

Mijn naam is Susan Oudbier en ben door het enthousiasme van mijn neef Erik terecht gekomen in het Battle4kids team. Ik woon in Apeldoorn met mijn man en prachtige dochter en onze huisdieren. Ik heb een passie voor paarden en essentiële oliën, ben graag buiten maar lees ook graag een goed boek.  Ik schrijf graag teksten en dat is dus wat ik voornamelijk doe voor Battle4kids. Ik hou zelf ook erg van sporten en daarom vind ik dit zo'n mooi initiatief, sport is gewoon voor iedereen!

Gertjan Schut

Het enthousiasme van mijn collega Erik Hofmans maakte me nieuwsgierig naar de organisatie achter battle4kids. Hoewel ik in eerste instantie vooral een leuke win-win voor mijn dochter Kirsten (was betrokken bij PR Buddyrun) en de stichting zag ben ik zelf ook aangestoken door het mooie doel van battle4kids. En met veel plezier samen iets voor een ander betekenen, niets leuker toch?!

 

Lars Timmer

Lars is vanaf jongs af aan een fanatiek sporter. Na verschillende teamsporten is Lars in aanraking gekomen met Survivalrun in 2002. Hierin heeft hij actief meegedaan in wedstrijdcircuits op verschillende afstanden. Door zijn enthousiasme in sport is Lars het Cios in Arnhem gaan doen met aaneensluitend de opleiding Sport, Gezondheid en Management in Nijmegen. Verschillende cursussen op het gebied van voeding, lichaam en het mentale vlak geven hem nog meer inspiratie om zijn passie over te brengen op klanten die zorg willen dragen voor hun lichaam. Hij heeft veel klanten begeleidt naar een strakker lichaam, een (top)sportprestatie, en vooral ook lekker in je lijf zitten. Lars is mede-eigenaar van Personall Fit, de personal training studio van Zutphen.

Met alles deze kennis en ervaring wil hij graag nog meer mensen enthousiasmeren in beweging te komen. Graag draagt hij zijn steentje bij in het organiseren van de Buddyrun.

 

Actueel nieuws

Nieuwe partner

Premium partner

SOCIALE MEDIA

Ontvang het laatste nieuws over Battle4Kids per mail

Vul hieronder uw naam en e-mailadres in

PREMIUM PARTNERS