Bestuur

De bestuursleden van de Stichting Battle4kids bewaken niet alleen de visie en missie van de Stichting Battle4kids, maar voeren nu ook de doelstellingen uit. Het bestuur staat voor zerotolerance. Dit zal bij elk evenement worden verkondigd. Het bestuur wil hiermee uitstralen dat plezier maken door te genieten van dans, muziek, kunst en beweging ook mogelijk is zonder buitensporig alcohol, -en geen drugsgebruik.

Even voorstellen wie wij zijn:

Erik Hofmans, Voorzitter en projectleider evenementen Stichting Battle4kids

Ik ben initiatiefnemer en voorzitter van de Stichting Battle4kids. Daarnaast ben ik actief als projectleider en ik zorg ervoor dat de projectresultaten worden behaald en informeer het bestuur hierover.

In ons gezin staat met enige regelmaat de zorg van ons gehandicapte zoontje Sem centraal. Lees meer over Sem bij evenementen of volg de ontwikkelingen via het nieuws. Het proces kent helaas meerdere dieptepunten. Sem is geboren met een hersenbloeding en is hierdoor licht spastisch. Als gevolg hiervan heeft hij op latere leeftijd epilepsie ontwikkeld. De lering is wel dat als je iets wilt bereiken in Nederland voor je ‘zieke’ zoon of dochter, en dat ook nog eens een “lastig of moeilijk” te behandelen syndroom of ziekte heeft, dat je als ouders sterk en assertief moet zijn. Dit proces is inmiddels in ons bloed gaan zitten.

Je leert ook hoe je het leven anders gaat ‘leven’ en dat je vooral dankbaar bent voor mooie, kleine momenten. Wij zijn gelukkig omringd met een goed sociaal netwerk aan vrienden en familie. Het besef dat vele andere kinderen en hun ouders/verzorgers ook een extra steuntje kunnen gebruiken bracht mij op een idee...

Waarom niet mijn hobby en liefde voor muziek en dans combineren met een goed doel voor kinderen? De positieve energie gebruiken met als doel muziek, dans, cultuur en beweging te verbinden aan een goed doel. De opbrengsten indien daarvoor wordt gekozen mogelijk volledig ten goede laten komen aan het, per evenement, gekozen goede doel, zie evenementen.     

Verder ben ik werkzaam als bedrijfsjurist en heb ik ook een rechtspraktijk. Met de spaarzame tijd die mij rest wordt er, met veel plezier hard gewerkt aan de Stichtingsdoelen...

De Stichting Battle4kids is geboren!


Fred Schaufeli, Penningmeester

Mijn naam is Fred Schaufeli. Op verzoek van Erik, en omdat ik het leuk vind om wat voor de Stichting te kunnen betekenen, ben ik per 1 april 2015 penningmeester van de Stichting Battle4kids geworden. 

Naast dat ik vader ben van 2 dochters en een zoon en gelukkig getrouwd ben met Sandra, ben ik ook een liefhebber van dance- en trancemuziek. Samen met mijn vrouw, Erik en nog een aantal vrienden bezoeken wij regelmatig dancefestivals. Het mooie van de Stichting Battle4kids is dat de hobby met de noodzaak gecombineerd wordt.
Mijn vader is overleden aan Parkinson en mijn moeder aan de ziekte ALS, beiden verschrikkelijke ziektes. Hierdoor heb ik de noodzaak voor goed onderzoek aan den lijve ondervonden. Ik vind het ook heel erg belangrijk om mij, naast het doneren van geld, tevens op een ander vlak in te zetten voor Stichting Battle4kids.
Ik ben werkzaam bij een projectmanagementbureau en daarnaast ben ik eigenaar van een eigen adviesbureau.
__________________________________________________________________________________________________

Kees Jongejan, Secretaris

Mijn naam is Kees Jongejan en ik heb vanaf het begin het enthousiasme van Erik gezien dat tot de Stichting Battle4kids heeft geleid. Zelf heb ik 3 gezonde mooie dochters en besef me nu, met het doel van de Stichting Battle4kids voor ogen, des te meer hoe rijk ik ben. Vandaar dat ik met groot plezier bestuurder ben geworden en mij wil inzetten.

 

Actueel nieuws

Nieuwe partner

Premium partner

SOCIALE MEDIA

Ontvang het laatste nieuws over Battle4Kids per mail

Vul hieronder uw naam en e-mailadres in

PREMIUM PARTNERS